YGS Öncesi Öğrencilere Moral Yemeği

0

İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Yurdu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İlçe Müftü Vekili İsmail Selvitopu,Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Yıldırım, İzihmed Başkanı Zafer Sönmez, İlim Yayma Cemiyeti İznik Şube Başkanı Fatih Çatak, İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Yıldız’ın yanında çok sayıda öğretmen, öğrenci ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Etkinlikte konuşan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Yıldırım “YGS Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hepsinin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci “Böyle güzel bir organizasyonun gerçekleşmesine vesile olanlara teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecek nice organizasyonlar diliyor. Sınava girecek yavrularımızın Allah yardımcısı olsun diyorum” dedi.

Etkinlikte konuşan İlçe Kaymakamı Pehlivan, “Öncelikle etkinliğe katkı koyan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sınava sayılı saatler kala moral depolamaları için organize edilen ve onların stresini azaltmak için düzenlenen bu birlik ve beraberlik yemeğinin öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm ilçemizdeki öğrencilere girecek oldukları YGS sınavlarında Allah zihin açıklığı versin diyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi.

Haber: Kemal Candar


Leave A Reply

Your email address will not be published.