Yeşil-Beyazlar Gemlikspor’u 4 Golle Geçti…

0

Play-Off şansını devam ettirmek isteyen İznikspor saha ve seyirci avantajı ile çıktığı maçta ligde kalma mücadelesi veren Gemlikspor’u dört golle geçti.

İznik ilçe stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Yeşil Beyazlar aradığı pozisyonları üretmesine rağmen gol yollarında etkisiz kaldı. Maçın 29. dakikasında İznikspor’un genç futbolcusu Mustafa Kara defansın arkasına atılan topla buluşup kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi. 1-0.

Golün ardından santra vuruşu yapan Gemlikspor orta sahada topu kaptırdı. Tek pasla onsekiz içerisine giren İznikspor 31. dakikada Emre Çeken’in golü ile farkı ikiye çıkardı.

Üst üste yediği goller ile demorolize olan Gemlikspor oyundan tamamen düştü. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen İznikspor’da Şaban sağ kanattan getirdiği topu altı pas üzerinde Kaptan Fatih ile buluşturdu. Fatih 36. dakikada yaptığı şık vuruşla topu kalecinin sağından ağlara göndererek farkı 3’e çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında skorunda avantajı ile İznikspor oyunu rolantiye aldı. 57. dakikada kazanılan faul atışında ceza sahası içine yapılan ortada İznikspor’un kaptanı Fatih kendisinin ikinci takımın dördüncü golünü fileler ile buluşturup maçın skorunu tayin etti. 4-0.

İznikspor kaptanı Fatih Şengün atılan 4’üncü golün ardından takım arkadaşları ile birlikte engelli olmasına rağmen İznikspor’un hiç bir maçını kaçırmayan Mustafa Orhan’a koşarak bu golü ona armağan ettiler.

İznikspor aldığı bu galibiyet ile Play-off şansını sürdürürken Gemlikspor ise 8 puanla ligin sonunda yer alıyor.

Yalova Escort Bayan


Leave A Reply

Your email address will not be published.