Türkiye 1. Ligi Güreş Müsabakaları İznik’te Yapıldı

0

Minderde birbirleri ile kıyası ya mücadele eden güreşçilerimiz adeta minderi birbirlerine dar ettiler. Minderde karşılıklı olarak yapılan mücadele de Adana Ceyhan Belediye Spor puan alamazken İznikspor Güreş Takımı 2 Puan ve Kahramanmaraş SGK Spor Kulübü 4 puan aldı.

İznik’te yapılan Güreş Müsabakalarını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu, Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Bölge Sorumlusu Orhan Yavaş, Türkiye Güreş Federasyonu yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Özel, İznik Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Küçükçakır ve İznik’li Başcazgır (Pele) Mehmet Tura ve güreş severler tribünden takip ettiler.

Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Bölge Sorumlusu Orhan Yavaş yaptığı açıklama da “Türkiye 1. Güreş Ligi Serbest Müsabakaların ilk haftasını İlçemizde gerçekleştirdik. İkinci hafta ise 29-30 Ekim 2015 tarihinde Adana’da, üçüncü hafta ise 6-7 Kasım 2015 tarihinde Kahramanmaraş’ ta yapılacak. Bu üç müsabaka sonunda ilk sırayı alan bir üst gruba yükselecek. İznik’te yapılan güreş müsabakalarına katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İse yaptığı açıklama da ” İlçemiz de startı verilen Türkiye 1. Güreş Ligi Serbest Müsabakaları için emeği geçenleri tebrik ediyorum. İznikspor Güreş Takımına da başarılar diliyorum. İznikspor Güreş takımının bir üst lige yükseleceğini umut ediyorum. Tüm güreşçilerimize başarılar diliyor, müsabakaların centilmence ve sağlıklı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

İznik’te yapılan Türkiye 1. Güreş Ligi Serbest Müsabakalarını hakemler, Sadettin Yücel, Ali Cansız, Olgay İnce, Ö. Kutlu ve Süleyman Yılmaz yönetti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.