TEKNİK DİREKTÖR KALPAR İZNİK’E YERLEŞECEK..

0

Türkiye’de Süper Lig ve 1. Lig’te bir çok takım çalıştıran, 1970 ve 80 ‘li Yıllarda Gaziantepspor’da futbol oynayan ve Antrenörlük kariyerine 1994-95 sezonunda Süper Lig’te başlayan ve Bursaspor, Sarıyerspor, Altayspor, Kocaelispor, Samsunspor, Göztepespor, Kardemir Karabükspor, Yozgatspor, Çaykur Rizespor ve en son Aytemiz Alanyaspor’u çalıştıran, Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu olarak görev yapan, 1955 doğumlu Hüseyin Kalpar İznik’i tercih etti.

İznik Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun’u ziyaret eden Hüseyin Kalpar ve yardımcısı Metin Şahin ile birlikte belediye binasındaki dostlarını da ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Tosun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İznik’i tercih ettiği için teşekkür etti.

Ziyaret esnasında Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İmar ve Şehirçilik Müdürü Kayın Çalışkan, Zabıta Müdürü Metin Karanfil ve Elbeyli Üzümspor Teknik Sorumlusu Engin Akbaşlı’da yer aldı.

Medeniyetler şehri İznik’e yerleşeceğini belirten Kalpar ” Yıllarca Türk Futboluna katkı koyabilmek için mücadele verdik. Ülkemizin her tarafında görev yapmak bizlere nasip oldu. Ne mutlu bizlere ki futbol alanında binlerce genç yetiştirdik. Türkiye’de bir çok süper lig ekibini çalıştırdım. 2015 yılından beri de Aytemiz Alanyaspor’u yönettim. Buradan da geçtiğimiz ay istifa ettim. Bundan sonra gelecek talepleri değerlendireceğiz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.