SARGIN’DAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

0

Bu kapsamda İznik Belediye Başkanı Osman Sargın , Boyalıcaspor Kulübü Başkanı Ömer Alptekin, Orhaniye Gençlikspor Kulübü yöneticileri Vural Kahraman ve Salih Yıldırım, Çakırca Vatanspor Kulübü Başkanı İsmail Sert’e düzenlenen törenle malzeme yardımında bulundu.

Boyalıca, Orhaniye ve Çakırca mahallerinde gerçekleşen programa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımmcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin, Orhaniye Mahalle muhtarı Suat Ateş ve Amatör spor Kulübü Başkan ve Yöneticilerin yanısıra futbolcular da katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve beraberindeki heyet Boyalıcaspor, Orhaniye Gençlikspor ve Çakırca Vatanspor Amatör spor kulüblerine, Krampon, Forma, Top, Yağmurluk, Şort ve çeşitli spor malzemelerinden oluşan destek yardımında bulunuldu.

İznik Belediyesi’nin amatör spor kulüplerinin spor malzemesiyle desteklenmesinin yanı sıra İznik ve mahallelerinde sporun yaygınlaştırılması, kulüpler arası dayanışmanın geliştirilmesi ve ortak bir platform oluşturulması noktalarında da önemli katkıları olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Osman Sargın “Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin destekleri ile Amatör Kulüplerimizi en iyi yerlere getirmek için mücadele veriyoruz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirilerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.