Pehlivan Veda Etti…

0

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Bayburt Valisi olarak atanan, yaptığı hizmetler ve samimiyeti ile vatandaşın büyük sevgisini kazanan Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, İznik Halkının yoğun katılımı ile Bayburt’a uğurlandı.

Hüzünlü anların yaşandığı vedalaşmaya Yenişehir Kaymakamımız Suat Seyitoğlu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak ve eşi Özgür Toprak, Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayburt Valisi olarak atanan Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında “İznikli saygıdeğer hemşerilerim

İznik Kaymakamı olarak yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğum görevimden, 21 Haziran 2017 tarihli Valiler Kararnamesi ile Bayburt Valisi olarak atanmam nedeniyle ayrılmış bulunuyorum. Öncelikle bu müstesna görevi şahsıma layık görüp olur veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza ve Sayın Bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

İznik İlçemize adım attığımız ilk günden itibaren bizleri bağrına basan,gönlünü açan siz değerli hemşerilerimizle olan bu ayrılığı bir son değil bilakis başlangıç olarak görüyorum. Zira İznik’e gelmeden önce İznikli bir tanıdığımız yokken şimdi binlerce gönül dostu edinerek, sizlerin sevgisini, ilgisini, dua ve dileklerini gönül heybemize koyup güzel ülkemizin bir başka güzel diyarına doğru ailece yol alıyoruz. Allah hepinizden razı olsun, sağolun, varolun.

Bizim gibi mütemadiyen yurdumuzun değişik yerlerinde görev yapanların ömür sermayesi aslında biriktirdiğimiz dostluk,kardeşlik bağlarından oluşmaktadır. Her bir görev yerimizde, Anadolumuzun vatanını ölümüne seven,cefakar,fedakar emektar insanlarını tanımak, duygu alışverişinde bulunmak bizleri manevi olarak beslemekte,bir sonraki adım için güç vermektedir.

İznik gibi güzel bir diyara gelmiş olmaktan, dört büyük imparatorluğa başkentlik yapmış kadim başkent, ulema yuvası, tarihin altın şehri İznik’e ve İlçemizin varanperver, kadirşinaz insanlarına hizmet etmiş olmaktan onur duyduğumu, bundan böyle İznik’in,önceki çalıştığım İl ve İlçeler gibi şahsım ve ailem için müstesna bir değer olarak hayatımızda hep var olacağını belirtmek isterim.

İki yıllık görev sürem boyunca gerek kamu hizmetlerinin her alanda etkin bir şekilde yerine getirilmesi gerekse siz değerli hemşerilerimizle çeşitli vesilelerle bir araya gelmek suretiyle sevginin,hoşgörünün,dayanışma,yardımlaşma,birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini sağlama gayreti içinde olduk..Bu süreçte ilgi ve desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanlarımız ve Sayın Valimiz olmak üzere Bursa İli ve İznik İlçemizdeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarının idareci ve personellerine, sivil toplum,siyasi parti,meslek odaları,kooperatif ve birlik temsilcileri ve mensuplarına, çiftçilerimiz,esnaflarımız,basın mensupları ve bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Değerli hemşerilerim, evimizin de gönlümüzün de kapısı sizlere her zaman açıktır. Hepinize sağlık,huzur,hayır ve iyilikler diliyorum. Allah’a ısmarladık.” Dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.