Otomobil zeytin işçilerini taşıyan traktöre çarptı; 3 yaralı

0

İznik – Orhangazi karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında aşırı sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda bir otomobil önünde seyir halinde olan ve zeytin işçilerini taşıyan traktöre çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza sabah 08:30 sıralarında Keramet kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre zeytin işçilerini taşıyan Şenol Yentürk (51) 16 VT 374 plakalı traktörü ile seyir halindeyken, aynı yönde gitmekte olan Bülent Taşkın (24) idaresindeki 16 H 7374 plakalı otomobil traktöre arkadan çarptı.

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi sonucu meydana gelen kazada traktör devrilirken otomobilde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü Bülent Taşkın ile birlikte traktörde bulunan Bedriye Balkan (67) ve otomobilde yolcu olarak bulunan İlkay Çeşmeci (25) yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.