KÜREK TAKIMIMIZ DENİZ KÜREĞİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

0

İznikspor Kürek Takımı Büyük Türkiye Kupası Deniz Küreği Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. kazandığı birincilik kupasını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a sundu. Büyük Türkiye Kupasına İznikspor Kürek Takımı Antrenörü Levent Selvi ve 9 sporcumuz katılarak Şampiyonluk kupası kazandırdı.

İznikspor Kürek Takımı Türkiye Kürek Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen yarışlara katılarak şapiyonadan şampiyonaya koşuyor. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün desteği ile Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Türkiye Kupası ve Akademi Ligi Kürek Yarışları’nın birinci etabında 19 kulübün 220 sporcusu birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

İznikspor Kürek Takımımız 27 Şubat 2016 tarihinde Kulüpler Türkiye Kupası-Akademi Ligi 1. Etap Kürek Yarışları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe Orhangazi Şehir Parkı alanında bulunan İBB Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen Gençler Türkiye Müsabakasında Deniz Küreği Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da ” Deniz Küreği kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan İznikspor Kürek Takımını ve Antrenör Levent Selvi’yi İlçemize kazandırdıkları kupa ve madalyalardan dolayı tebrik ediyorum. Takım ruhu ile mücadele eden tüm genç sporcularımızı ayrıca tek tek kutluyorum. Kürek yarışlarının İznik gölünde de düzenlenmesi için girişimlerde bulunalım. İznik gölünü de Kürek, Kano, Yelken, sporuna kazandıralım. İznikspor Kürek Takımına ve İlçemize kupa hayırlı olsun” dedi.

İznikspor Kürek Takımı Antrenörü Levent Selvi ise ” Türkiye Kürek Federasyonunun düzenlediği tüm kürek yarışlarına katılarak İznik’i en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Gittiğimiz tüm yarışlar da İznikspor Kürek Takımına kupa ve madalya kazandırıyoruz. Sayın Belediye başkanım sizlerin destekleri ile takımımız her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.