İznik’teki Olaylı Maç Mimarsinan’ın 3-0

0

Güvenlik nedeni ile İznik’e alınan maçta İznik Emniyeti ve Çevik Kuvvet üst düzey güvenlik tedbirleri aldı. Çıkabilecek olaylar için saha dışında TOMA hazır olarak bekletildi. Saat:15.00’da başlayan müsabakada ise Mimarsinan, Doğu Gücünü 3-0’lık net bir skor ile mağlup etmeyi başardı.

1.Küme Play-Off müsabakalarının 2. maçında her iki takım taraftarı da takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan taraf Mimarsinan oldu. Maçın 7.dakikasında kaleciyi de çalımlayan Ferhat Okumuş topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Ateşli taraftarının desteğini alan Doğu Gücü maça denge getirmek istese de düştüğü ofsaytlar ve rakip savunma buna izin vermedi. İlk yarının sonunda ise on sekiz üzerinde topla buluşan Mücahit Bayrak topu kalecinin üzerinden ağlara göndererek Mimar Sinan Spor’u 2-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında tüm varını yoğunu ortaya koyan Doğu Gücü aradığı fırsatları bir türlü bulamayınca demorolize oldu. Mimarsinan Spor adına 61.dakikada sahne alan Ferhat Okumuş’un on sekizin dışından müthiş vuruşu doksan tabir edilen yere gitti. Ferhat bu golle kendisinin ikinci takımımın ise 3. golünü attı. Maçta başka gol olmayınca Mimarsinan Spor rakibini 3 golle mağlup etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Doğu Gücü tribünleri bir anda karıştı. Olaylara müdahale eden Çevik Kuvvet ekipleri ve İznik Emniyeti olayları büyümeden yatıştırdı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.