İznik’te Gol Sesi Çıkmadı

0

İznik ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Aziz Sonat, Semih Akgün ve Vural Akbağ hakem triosu yönetti. Havanın güneşli olmasına rağmen sert ve rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşma her iki takımında top yapmasını engelledi. Uzun ve şişirme toplar ile gol arayan iki takımda İznikspor Emre Çeken ve Ali ile yakaladığı üç net pozisyonda Milletspor kalecisi Besim ve direkler gole geçit vermedi. Maç başladığı gibi golsüz sona ererken Millet Mahallesi hanesine yazdırdığı bir puan sevinirken İznikspor ise galibiyeti kaçırdığına üzülen taraf oldu.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Taraftara Çorba Dağıttı

İznikspor yeni yönetiminin davetlisi olarak İznikspor – Millet Mahallesispor maçını tribünden izleyen İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve İznik Belediye başkanı Osman Sargın’a İznikspor başkanı Zekeriya Mançolar refekat etti. Pehlivan ve Sargın maç öncesi her iki takım soyunma odasına da giderek takımlara başarı dilediler. Maçın devre arasında ise kaymakam ve belediye başkanı çorba kazanının başına geçerek kendi elleri ile taraftarlara çorba dağıttı.

Erteleme Maçı Perşembe Günü

İznikspor iki defa ertelen Burgazspor maçını Perşembe günü saat 14.00’da İznik ilçe statında oynanacak. İki hafta’da iki beraberlik alarak puan kaybına tahamülü olmayan İznikspor İlk üçe girmek için büyük önem arz eden maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. İznikspor Pazar günü ise lig lideri Hamitlerspor’a konuk olacak.


Leave A Reply

Your email address will not be published.