İznik’te ‘Fatih Projesi’ Kapsamında 102 Tablet Dağıtıldı

0

İznik’te, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Tablet bilgisayar dağıtımı dolayısıyla İznik Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencilerine dağıtılan törende İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, İznik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Bıçak, Okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Pehlivan, Okul Müdürü İlhami Bıçak’dan eğitim-öğretim hizmetleri ve okul bünyesinde yürütülmekte olan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aldıktan sonra öğrencilere tabletlerini hediye ederek “Eğitimde teknoloji kullanımını yaymak, dersleri daha eğlenceli ve kalıcı bir hale getirmek, eğitim-öğretim ortamına katkı sağlayacak projelerle ilçemizin eğitim kalitesini biraz daha arttırmaya gayret ediyoruz” dedi. Pehlivan Öğretmenlerle ve Öğrencilerle sohbet edip başarı dileklerini iletti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada ” İznik Anadolu Lisesi Eğitim öğretim alanında da başarısını sürdürüyor. Sevgili gençler bugün çok önemli bir program için buradayız. Bu hizmetlerin hepsi sizin için yapılıyor. Çok okumalısınız. Çok çaba sarf etmelisiniz. Araştıran, kendini geliştiren bireyler olmalısınız. Bu verilen tabletlerle eğitim öğretim amaçlı olarak başarılarınızın artırmasını hedefliyoruz. Hepinize eğitim ve öğretim de başarılar diliyorum” dedi.

Tabletlerin dağıtılmasının ardından öğrencilerle eğitim ve öğretim üzerine hasbıhal edildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.