İznikspor’un Yeni Başkanı Zekeriya Mançolar Oldu.

0

Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ve bir maç eksiğine rağmen lider durumda bulunan İznikspor’un Olağanüstü kongresi bu akşam saat:19.30’da göl sahil yolundaki kayıkhane tesislerinde yapıldı.

Kongrenin Divan başkanlığını İznik Belediye Başkan yardımcısı Necati Tosun, yardımcılıklarını ise Fikri Çelik ve Recep Okkalı yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan kongrede gündem maddeleri tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Gündem maddelerinin ibra edilmesinin ardından tek adaylı gerçekleşen kongrede Av.Zekeriya Mançolar İznikspor’un yeni başkanı olurken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Mehmet Hıştıroğlu, Abdullah Balaban, Selçuk Bodur, Kamil Demircan, Orhan Yavaş, T.Devrim Ercan, Yusuf Çolak, Gökhan Demir, Harun Ülker, Zafer Sönmez, Muhittin Özel, İrfan Küçükkoçum, Halit Hıştıroğlu, Ali Karaman ve İbrahim Topuz. Denetleme kurulu ise Halil Çakır, İnanç Şahin ve Mefail Mançolar’dan oluştu.

Kongrenin ardından yönetim kurulu ve delegelere teşekkür eden başkan Mançolar ” İznikspor için koyduğumuz hedeflerimiz büyük fakat bu hedeflerimizi sadece yönetim kurulumuz olarak değil hep birlikte başaracağız. Takımımız şu an grubunda bir maç eksiğine rağmen lider durumda futbolcularımız ve hocamızdan memnunuz. Bizim yönetim olarak kısa vadedeki öncelikli hedefimiz BAL ligi olacaktır. Şu anda İznikspor hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Bizde yeni yönetimimiz ile elde edilen bu başarıya katkı koyacağız ve sezon sonunda inşallah İznikspor’umuzu BAL liginde göreceğiz” dedi.

Yeni yönetim kurulu Çarşamba günü ilk toplantısını yaparak görev dağılımı yapacak.

Haber : Uğur Demirtaş

Leave A Reply

Your email address will not be published.