İznikspor 3 Punla Başladı

0

Bölgesel Amatör Lige yükselme gurubunun ilk maçında İznikspor ile Kafkasspor Yenişehir ilçe stadında karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısına tutuk başlayan İznikspor ilk yarım saatlik bölümde oyunu kendi sahasında kabul etti. İlk yarının son 15 dakikalık bölümünde Ali Çakın, Emre ve Fatih ile girdiği net pozisyonları değerlendiremeyen İznikspor golü bulamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

Maçın devre arasında Zafersporlu taraftarlar tribüne girerek İznikspor lehine sloganlar atınca Kafkasspor başkanı Zaferspor taraftarlarının tribünden çıkarılmasını isteyerek takımını sahaya çıkarmadı . Devre arasında yaşanan olaylar nedeni ile Maçın ikinci yarısı 15 dakikalık gecikme ile başladı.

Çıkan olaylar ve maçın geç başlaması nedeni ile İznikspor maça konsantre olamadı. Kalemizde yaşadığımız mutlak gol pozisyonlarında ise Uğur’un enfes kurtarışları İznikspor’u oyunda tuttu. 80. Dakikada Kaptan Fatih onsekiz içinde topla buluştu. İlk çalımı atan Fatih yerde kalınca maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Melih topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından İznikspor taraftarı ısınmak için sahaya çıkan Zaferspor’lu futbolcuları tribüne çağırarak alkışlayıp başarılar dilediler.

Yenişehirde oynanan karşılaşmada İznikspor taraftarları kendilerine ayrılan bölümü hınca hınç doldururken İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, başkan yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek ve Iznikspor yönetimi maçı tribünden izleyenler arasındaydı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.