İznikspor Mustafa Kara’nın Golleriyle 2-0 Kazandı…

0

Süper Amatör Lig A gurubu 2. Maçında Takımımız İznikspor, Milletspor ile karşılaştı.

Pazar günü saat:16:00 Bursa Şahin Başol Spor Tesislerinde oynanan Müsabakayı yeşil-beyazlı temsilcimiz 2-0 kazandı.

Maça daha istekli ve atak başlayan takımımız İznikspor, 5. dakikada Emre Çeken’le ilk pozisyonu buldu. Daha sonraki dakikalarda oyunu kontrol altına alan takımımız üst üste Kadir Küçük ile girdiği 2 pozisyonu değerlendiremedi.

İlk yarının bitimine beş dakika kala sahanın başarılı isimlerinden Şaban’ın ortasına kafa ile dokunan Mustafa Kara, takımımız adına ilk golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarının başında Yeşil-Beyazlı ekibimiz, oyuna biraz durgun başlasada ilerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü tekrar eline aldı.

67.Dakikada Mustafa Kara ısrarla takip ettiği posizyonda topu alarak Kaleciden de sıyrılıp hem takımımızın hemde kendisinin ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı.

Maçın kalan dakikalarında Yunus Emre Ülker Hocamız ve teknik ekibimizin yerinde müdahaleleri ile oyunu domine eden takımımız, son dakikalarda Ali Çakın’ınla net bir fırsatı değerlendiremedi.

Maçta başka gol sesi çıkmayınca İznikspor sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Böylelikle takımımız önceki hafta Doğugücü maçında alınan beraberlikten sonra Deplasmandan aldığı 3 puanla puanını 4’e yükseltip grupta 3. sıraya yerleşti.

İznikspor önümüzdeki hafta İç sahada grubun güçlü ekiplerinden Yıldırım Belediyespor ile karşılaşacak. Bu kritik maçta Sporsever Halkımızı ve Taraftarımızı Takımımızı Desteklemeye Davet ediyoruz.

Goller: 40.dk, 67dk. Mustafa Berk Kara

Leave A Reply

Your email address will not be published.