İZNİK SENATOSUNDA YÖS SINAV VE PUANLARI KARARA BAĞLANDI

0

Uludağ Üniversitesi Senatosu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yurt dışından öğrenci kontenjanlarına kabul edilecek adaylara ilişkin tercih ve yerleştirme işlemleri kılavuzu ile yurtdışından öğrenci kontenjanlarına yerleştirmede kabul edilecek sınav tür ve puanlarını görüşerek kabul etti.

Uludağ Üniversitesi Senatosu ve Yönetim Kurulu, geçen yıl başlattığı meslek yüksekokullarının bulunduğu ilçelerde toplanma geleneğini sürdürüyor.

Bu kapsamda İznik Meslek Yüksekokulu’nda toplanan Uludağ Üniversitesi Senatosu’nda alınan karara göre; adaylar Uludağ Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavı (UÜYÖS), diğer devlet üniversiteleri tarafından düzenlenen Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) ve Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen sınav tür ve puanları ile 10-24 Haziran 2016 tarihleri arasında online başvuru yapabilecek.

Senato toplantısı öncesi Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, belde yöneticileri ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.