İZNİK KENT KONSEYİNDEN İNGİLİZCE KURSU

0

İznik Kent Konseyi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa organize ettiği “Bir Dil Bir İnsan” projesi kapsamında İngilizce Kursu, İngilizce Öğretmeni Gülnur Özoral tarafından veriliyor.

Günümüzde bir veya birkaç yabancı dil bilmenin çok gerekli hale geldiğini söyleyen İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın ” Kent Konseyi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İngilizce Eğitim kurslarına bay, bayan ve gençler katılıyor. Tarihi ve Turistik bir bölge olan ilçemiz esnafları ve insanlarımızın günlük hayatlarında İngilizceyi daha etkin kullanmalarını amaçlamaktayız. Bu kurslarda aldıkları temel bilgiler sayesinde yabancı turistlerle daha iyi anlaşabilecekler. Karşılıklı çok güzel iletişim kurabilecek. 3 ay sürecek eğitimler sonunda katılımcılara A1 ve A2 sertifikaları verilecek. Tüm Kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar ise ” Ebru Sanatı ve İngilizce Kursu ile başladığımız Eğitim projelerine Hat Sanatı, Müzik ve Resim ile devam edeceğiz. Projeleri hayata geçirmemizde en büyük desteği bizlere İznik Belediye Başkanı Osman Sargın vermektedir. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler yeni bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İznik Belediyesi Kent Konseyi Binasında gerçekleşen İngilizce Eğitim Kurslarına 70 kişi katılıyor. Üç gruba ayrılan İngilizce Eğitim Kursları Pazartesi ve Salı günleri akşam 18.00 ile 22.00 saatlerinde, Perşembe ve Cuma günleri akşam 18.00 ile 22.00 saatlerinde yapılırken pazartesi ve Salı günleri sabah 09.00 ile 13.00 saatleri arasında yapılacağı belirtildi.

Kursiyerler öğrenciler İngilizce öğretmeni Gülnur Özoral’ın doğum günü dolayısı ile yaş pasta sürprizi yaparak kutladı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.