İZNİK MOTOSİKLET KULÜBÜ 4’TE 4 YAPTI

0

Kumluca Belediyesi ile Kumluca Motor Sporları Derneği tarafından organize edilen ve Kumluca Muhtarlar Derneği’nin katkılarıyla Türkiye’nin ilk Kum Enduro yarışlarına 11 kategoride, ikisi bayan 102 sporcunun katıldığı yarışlarda, yarışmacılar zorlu kum parkurda mücadele ettiler.

İznik Motosiklet Kulübü Metin Karanfil koordinesinde sporcular Mustafa Baydar, Muhittin Güneş, Mesut Ceylan ve Ramazan Savaş katılarak tüm kupaları topladılar. Mart Ayı Meclis Toplantısına katılan motosikletçiler aldığı kupaları İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a kupaları takdim etti. İznik Motosiklet Kulübü Başkanı Yüksel Musaoğlu yaptığı açıklama da” Bizlere her daim destek veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Sporcularımı kutluyorum. 4’te 4 yaparak İznik’i temsil etmek bizler için büyük onur kaynağıdır” dedi.

Belediye Meclis toplantısında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek kupalarla dönen İznik Motosiklet Kulübüne ve sporcularına teşekkür ediyorum. Her gittikleri yarışlarda kupa ve madalyalarla dönen ve İlçemizin tanıtımına önemli katkı sağlayan sporcularımızı kutluyorum. Tüm Motosiklet sporcularına başarılar diliyorum. Kazasız ve belasız daha nice sağlıklı yarışlar temenni ediyorum” dedi.

Belediye Meclis üyeleri de İznik’e 4 kupayı birden kazandıran sporcuları tek tek kutlayarak başarılar diledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.