İZDAK Ramazanın bereketi ile faaliyetlerine hız verdi.

0

Her yıl 19 Mayıs tarihinde gelenekselleşmiş göl turu yapan derneğin bisikletçi grubu ramazan ayının gelmesinden sonra turlarını geceye kaydırdı.

İftardan sonra 22 gibi şehir merkezinde Orhan Cami önünde buluşan bisiklet severler sahura kadar varan sürüşler yaparak serin havadan faydalanarak İznik’in köylerini dolaşıyor.

İZDAK üyelerinin son durağı manzarası ile meşhur olan İznik Belediyesi Eko Turizm Bungalov tesisleri oldu. 510 metre yüksekliğe tırmanan bisikletçiler gece de muhteşem olan manzaranın keyfini çıkarttılar.

Eko Turizm tesislerinde ikram edilen ayran ve soda ile enerji kazanan sporcular Hasan Aygün, Sabri Köse, Kenan Kodal, Soner Sarıhan, Samet Sarıkaya, Kenan Korkmaz tırmanışın çok eğlenceli geçtiğini, sağlıklı bir beslenme düzenine geçilen Ramazan ayında spor yapmanın çok keyifli olduğunu, Ramazan ayı boyunca İznik’in köylerini gece sürüşleri ile ziyaret etmeye devam edeceklerini ve İznik’li sporseverleri katılmaya beklediklerini söylediler.

İZDAK başkanı Soner Sarıhan ilçemizde yapılan doğa sporları organizasyonlarına desek vermeye ve İznik’i “Türkiye de maceranın başkenti” yapmak için gönüllü arkadaşlar ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.