İmam Hatip’e Görkemli Açılış

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti Bursa Eski Milletvekili İsmail Aydın ve Okulun Eski Aile Birliği Başkanı Hasan Aydemir’in girişimleri ile yapılan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yeni binasının açılışı bugün Vali karaloğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

24 Derslikli yeni binasına kavuşan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesinin yeni binası bugün saat 16.30’da görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu öğrenciler tarafından çiçek ve alkışlarla karşılandı.

BAŞKAN SARGIN “3 YILDA 3 OKUL !”

Saygı duruşunun ardından okul öğretmeni tarafından Kur-an’ı Kerim tilaveti okundu. Törenin açılış konuşmasını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın gerçekleştirdi. Başkan Sargın,eskiden 3 yılda bir okul zor yapılırdı şimdi ise ilçemize 3 yılda 3 okul kazandırdık. Bunlar İmam Hatip Lisesi, Çok Programlı Lise ve en son olarak Boyalıca İlköğretim Okuludur. İznik’e hayırlı olsun” diye konuştu.

ŞAHİN’DEN MÜJDELİ HABER

Başkan Sargın’ın konuşmasının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin törende bulunan öğrencilere müjdeli haber verdi.Şahin, “kısa zaman içerisinde 5. ve 9. sınıf öğrencilerine ücretsiz tablet dağıtılacak ve belirli bir yaşın üzerindeki gençlerimize de internet kullanımı ücretsiz olacak” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Yıldız, Bursa Valisine özel çini takdim etti. Okul Öğrencileri ise Vali Karaloğlu’na kendi yaptıkları özel bir hediye sundular.

Okulun içerisini gezen Bursa Valisi öğretmenler odasında eğitimciler ile özel görüşmede bulundu.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Okul Müdürü Ahmet Yıldırım ise başta Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na, Belediye Başkanı Osman Sargın’a ve okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.