İlk yarının Lideri İznikspor

0

Pazar günü İznik İlçe stadında oynanan karşılaşmaya Yeşil-Beyazlar hızlı başladı. İlkyarının başlama düdüğünün ardından defansın arkasına sarkan Ali Çakın topla buluştu. Maçın onuncu saniyesinde Ali’nin vuruşu az farkla üstten auta gitti. Maçın başındaki bu pozisyon İznikspor taraftarını da ateşledi. İznikspor aradığı golü 30. dakikada Şaban ile buldu. Orta sahanın sağından serbest vuruş kullanan İznikspor’lu Melih ceza sahası içerisine güzel bir orta yaptı. Altı pasta yaşanan karambolde penaltı noktası üzerinde topla buluşan Şaban’ın sert vuruşu ağlarla buluştu. 1-0.

İlk yarıda başka gol olmayınca İznikspor soyunma odasına tek gollü üstünlükle gitti.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf İznikspor oldu. Rüzgarı da arkasına alan İznikspor, rakip kalede aradığı golü de erken buldu fakat gol ofsayt nedeni ile geçersiz sayıldı. Maçın 75.dakikasında sol kanattan çalımlarla giden Emre Çeken güzel bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu ve İznikspor’u 2-0 öne geçirdi.

Maçta başka gol olmayınca İznikspor sahasında oynadığı 19 Mayıs Gençlik Spor’u iki golle geçerek üç puanı hanesine yazdırıp ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

İznikspor ikinci yarının ilk maçında sahasında Burgazspor ile karşılaşacak.

İlkyarıyı lider olarak tamamlayan İznikspor teknik direktörü Yunus Emre Ülker gazetemize yaptığı açıklamada ” ligin ilk yarısı sonunda sıralamadaki yerimiz bizim için çok önemliydi. Çünkü bu sene hiç transfer yapmamıştık ve tamamen yerli oyuncularımız ile mücadele edecek olmamızdan dolayı hiç kimse bizden başarı beklemiyordu. Fakat biz oyuncularımız ile inandık ve azimle çalıştık. Ligin ilk yarısı itibarı ile de grubu lider olarak tamamlamayı başardık. Bundan sonra işimizin çok daha zor olacağını biliyoruz ilk yarı maçları bize yenemeyeceğimiz takım olmadığını gösterdi. Bizim takım olarak tek bir korkumuz var o da sakatlık. Çünkü elimizdeki kadro çok kısıtlı çoğu zaman yedek kulübesini tamamen altyapı futbolcularımızdan oluşturmak zorunda kalıyoruz. Bu zamana kadar istediğimiz sonuçları aldık inşallah ligin ikinci yarısında da Allah sakatlık belası vermezse Play-Off maçlarına kalacağımıza inanıyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.