HAYDİ YÜRÜYELİM!

0

Bu yıl ilk defa İznik’te “Bahar Yürüyüşü” yapılacak. Vali Münir Karaloğlu’nun katılımı ve İznik Gün Batımı Sırtı Yürüyüş Parkuru’nun açılışı ile başlayacak ve yürüyüşe, Bursa, İznik ve Orhangazi’de ki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile tüm Bursa halkı davetlidir.

Vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları ve açık havada bahar yürüyüşü yapma keyfini tatmasını önemsediğini belirten Karaloğlu, Belediyelerin desteği ile 22 Mart Pazar günü sabah 09.30’da Çarşamba Valilik Binası önünden hareket edileceğini, İznik ve Orhangazi’den katılacaklar için de Belediye ve Kaymakamlıkların işbirliği ile otobüs tahsis edileceğini açıkladı.

Bursa Valiliği tarafından yürütülen 2 Yılda 2000 Km Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Yolu Parkurları Projesi çerçevesinde İznik İlçesi İhsaniye Mahallesinde(Köyü) bulunan “Gün Batımı Sırtı Yürüyüş Parkuru” açılışı yapıldıktan sonra başlayacak olan Bahar Yürüyüşü, İznik Dereköy su deposu mevkiinde son bulacak.

Vali Karaloğlu tüm katılımcılara yürüyüş esnasında rahat olmaları için ” spor kıyafet ve spor ayakkabı giymeleri ve yürüyüş başlangıcı ile yürüyüş esnasında su ve kumanya dağıtılacağı için yanlarında getirerek kendilerine yük etmemeleri ” konusunda tavsiyelerde bulundu.

Bahar Yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımızın program hakkında bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla Bahar Yürüyüşü Programı tüm detaylarıyla aşağıda açıklanmıştır.

GÜN BATIMI SIRTI YÜRÜYÜŞ PARKURU BAHAR YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI

22 Mart 2015 Pazar

Saat: 09.30 Bursa’dan araçsız olarak katılacaklar için Çarşamba Valilik Binası önünden Yıldırım Belediyesinin tahsis edeceği otobüslerle intikal,

10.50 İznik İhsaniye Mahallesinde (Köyü)Buluşma,

11.00 Vali Münir Karaloğlu tarafından Günbatımı Sırtı Yürüyüş Parkurunun açılışı ve Bahar Yürüyüşünün başlaması,

13.00 Dereköy su deposu mevkiine (Eski Antik Yerleşim Yeri) intikal ve Yürüyüşün sona ermesi,

13.10 İkram (Çiçekli Soğuk Hava Deposu Önü)

13.45 Programın Sona Ermesi

NOT; Yürüyüş İhsaniye Mahallesinde başlayıp, Dereköy mevkiinde sona erecektir, tek yönlüdür. Geri dönülmeyecektir. Kendi araçları ile geleceklerin buna dikkat etmeleri ve araçlarını yürüyüş bitiş noktasına getirecek tedbirleri almaları önem arzetmektedir.

Leave A Reply

Your email address will not be published.