Hastaneye Yine Doktor Atanmadı…

0

İznik Devlet Hastanesi için beklenen doktor atamaları için geçen hafta gerçekleşen Zorunlu Hizmet Atamalarında devlet hastanemize tek bir doktor bile atanmadı. İznik’te ise gerek iktidar gerekse muhalefet kanadından hiçbir ses çıkmıyor. Yeşil Cami Bahçesine atılan betonlara ve kesilen ağaçlara en üst perdeden tepki gösteren vatandaşlarımız da maalesef hastane için gerekli tepkiyi göstermiyorlar. Açılış olduğunda koşa koşa ilçemize gelen Milletvekillerinden ise çıt yok.

İznik Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Dilek Doğan Baş’ın görevine başlamasının ardından Hastane Müdürlüğüne Orhangazi Devlet Hastanesinden Ömer Yalavuz getirilirken Sağlık Bakım Hizmetleri müdürlüğüne ise Aysel Benli atandı.

Görevine hızlı başlayan Başhekim Baş ve hastane yönetimi MHRS sisteminde yaptığı değişimin ardından 5 yataklı olan Yoğun Bakım Ünitesini, 12 yataklı Palyatif Yoğun Bakım ünitesini ve Tomografi cihazını devreye soktu. Bu yapılan işlerin ardından devlet hastanesinin tek eksiği olan doktor atamalarının da gerçekleşeceği beklenirken maalesef eksik olan 8 branşın hiç birine doktor ataması gerçekleşmedi.

İznik Devlet Hastanesinde eksik olan Genel Cerrah, Dahiliye, Kardiyoloji, Anestezi Uzmanı, Kadın Doğum, Enfeksiyon, Göğüs Hastalıkları ve Cilt Hastalıkları doktor ataması yapılması beklenirken geçtiğimiz hafta yapılan Zorunlu Hizmet Atamalarında maalesef hastanemize tek bir doktor ataması dahi gerçekleşmedi.

En büyük zenginlik sağlıktır, lütfen devlet hastanemizi bir an önce yapılış amacına uygun, tam teşekküllü bir hastane olması için gelin el birliği ile mücadele edelim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.