HAKEM Böyle İstedi: 0-2

0

İznik İlçe Stad’ında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekipte girdikleri pozisyonlarından yararlanamayınca devre golsüz eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına daha etkili başlayan taraf rakip Yıldırım Belediyespor oldu. 53.dakikada rakibin eli ile düzelttiği pozisyonu hakem es geçince İsmail’in golüyle Yıldırım 1-0 öne geçti. 60. Dakikada İznikspor serbest vuruş kazandı. Şaban’ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Emre Akın’ın attığı golü orta hakem kaleciye faul sebebi ile iptal etti.

Maçın 70. Dakikasında defanstan uzun topla çıkan Yıldırım Belediyespor’da ofsayt’tı vermeyen hakem yediğimiz ikinci golün mimarı oldu. Kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yıldırım Belediyespor maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Maç bitiminde taraftar, yönetici ve futbolcuların tek isyanı hakemin kötü yönetimine oldu. İznikspor başkanı Gökhan Demir “ Yıldırım’da ikamet eden bir hakemi bizim maçımıza atarsanız ve aleyhimize bariz hatalar yaparsa ne düşünmeliyiz. Biz bugün elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk ama bazen sadece mücadele etmek yeterli olmuyor. Yıldırım Belediyespor’da forma giyen İznikli iki futbolcumuz var ben

Sahada mücadele eden tüm futbolcularımızı kutluyorum.”dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.