Fulya Turan Diyet ve Danışmanlık Merkezi Açıldı.

0

İznik Belediye başkanı Osman Sargın tarafından açılışı yapılan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde vatandaşlara beslenme ve diyet konularında danışmanlık hizmeti verilecek.

Merkezin açılışında konuşan Başkan Sargın, obezite ve beslenme bozukluklarının çağın en önemli hastalıkları arasında yer aldığını belirterek, bu sorunlarla bilimsel kriterlere göre mücadele edecek merkezlerden birinin İznik’te açılmasından son derece memnun olduğunu söyledi.

İznik’te ilk olma özelliğini taşıyan Diyet ve Danışmanlık merkezi geçtiğimiz gün dualar eşliğinde açılarak hizmete başladı.

İznik’de bir ilk olan beslenme ve diyet merkezine ilgi de büyük oldu. Bedeninizdeki yağ ve kemik ölçümünü yapan ve beslenme alışkanlıklarınızı değiştirerek daha sağlıklı yaşamanıza yardımcı olacak olan Fulya Turan diyet ve danışmanlık merkezi detaylı vucut analizi ve kişiye özel beslenme programları yapacak.

Fulya Turan; İznik Devlet Hastanesi, Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi, Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi ve Florance Nightingale Hastanesinde çalışmasının ardından memleketi İznik’e dönerek kendi merkezini açtı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.