Fidanlar Soma Şehitleri İçin Dikildi

0

İznik Ak Parti Gençlik Kollarının düzenlediği etkinlikte 301 fidan Soma Şehitleri anısına dikildi.

İznik Ak Parti Gençlik Kollarının düzenlediği fidan dikim etkinliği Abdulvahap Tepesi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun, Mehmet Hıştıroğlu, Gençlik Kolları Bursa İl Başkanı Mustafa Tarık Kaderli,Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan, Milletvekili Aday Adayları, Sivil Toplum Örgütleri ve kamu kurumları temsilcileri, çok sayıda İznikli genç ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti İznik Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan konuşmasında “Bugün çok anlamlı bir etkinliğe imza atıyoruz. Ak Gençlik İznik olarak Soma’daki maden faciasında şehit olan işçilerimizin hatıralarını yaşatmak üzere 301 fidanı toprağa kavuşturuyoruz. Milletvekilimiz İsmail Aydın’a ve Belediye Başkanımız Osman Sargın’a, İlçe Başkanımız Tamer Mahmut Hersek’e destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İznikli genç kardeşlerimize de etkinliğe katılımları ile anlam kattıkları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen etkinlikte 13 Mayıs 2014’te Manisa ilinin Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madenci anısına 301 fidan dikimi gerçekleşti. Dualar eşliğinde başlayan etkinlik vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.