FETÖ’nun Kilit İsmi Firarda

0

İznik’te bu sabah FETÖ bağlantılı 3 kişi ile ilgili Emniyet Müdürlüğü Şafak operasyonu başlattı. Biri polis memuru diğeri ise esnaf olan 2 kişi gözaltına alınırken, İznik’te FETÖ’nun kilit ismi olan emekli öğretmenin kayıplara karıştığı öğrenildi. Firari öğretmen Bahattin A. hakkında Türkiye genelinde arama kararı çıkarıldı.

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri FETÖ kapsamında operasyonlarına devam ediyor. Gerçekleştirilen şafak operasyonunda Süleyman Han Eğitim Kurumlarında Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Terör örgütüne finans desteği sağladığı iddia edilen İlhan C. İle daha önce açığa alınan Polis Memuru İbrahim Y. İkametgahlarında gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne getirildi.

KİLİT İSİM FİRARDA

Operasyonun sonuncusu ise İznik’te emekli öğretmen Bahattin A.’ya yapıldı. Firar ettiği öğrenilen A.’nın ilçede FETÖ/PDY Terör Örgütü yapılanmasının kilit ismi olduğu öğrenildi. Firari öğretmen hakkında Türkiye genelinde arama kararı çıkarıldı. Emniyetten alınan bilgiye göre operasyonların devam edeceği öğrenildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.