FEN İŞLERİNE YENİ HİZMET BİNASI

0

Hizmet binası ve şantiyenin açılış kurdelesini İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şahin Arat, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Candar, Öner Erim, Necmettin Çömez, İsmail Pencik, BUSMEK Proje yöneticisi Eyüp Arda, Öğretmenevi Müdürü İsmail Aktaş ve Fen İşleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte keserken, Tüm Belediye birimleri açılış törenine katılarak destek verdi.

İznik Belediyesi Mezbahane tesisleri bölgesinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Mustafa Kemal paşa mahallesi Müftü Salih efendi sokakta bulunan yeni hizmet binası ve şantiye alanına taşındı.

Hizmet binası ve şantiyenin açılışında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Çok değerli mesai arkadaşlarımız hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarken Miraç Kandilinizi de tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlarım, bugün Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapımı gerçekleştirilen şantiyemizin açılış töreni için burada toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle şantiyemizin yapımında emeği geçen fen işleri personelimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çünkü bu tesis belediyemize her hangi bir fazla masrafı olmadan tamamen kendi imkânlarımız ile yapıldı. Bahçe de gördüğünüz yerler deki parkeleri artan parkelerden, demirini ve birçok malzemeleri çalışmalarımızdan artan malzemelerden kullanarak bir nevi geri dönüşümden böyle bir tesis yapıldı. Hizmetlerimizin daha güzel düzenli ve tertipli bir şekilde yerine getirilmesi için bu tesisimizin önemi büyük. Önemli olan ekonomimizi en güzel şekilde kullanarak böyle çalışmalar ortaya çıkarabilmek. Yüksek paralarla herkes bir şeyler yapabilir. Ama kıt imkânlarla böyle güzel eserler ortaya koyan personelimizi kutluyorum. Değerli dostlar İznik Belediyesi olarak birçok çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Bunun yanında fen işlerimizin araç sayısını da artırıyoruz. Önümüzde ki günlerde hem kar küreme ve hem de nakliye de kullanılacak kamyonumuz araç parkurumuza dâhil olacak. Cenab-ı Hak birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi hiç bozmasın diyorum. İşte birlikte olduğumuz zaman nasıl çalışmalar ortaya çıkıyor görüyoruz. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyor, hayırlı günler diliyorum” dedi.

Kaymakam Pehlivan “Bugün İznik Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan Fen İşleri Şantiyemizin açılışını gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, Fen İşleri Müdürlüğüne ve personeline ortaya koymuş oldukları bu eserden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın seçilmesinin ardından belediye birimlerin daha hızlı ve kaliteli hizmet üretebilmesi için başlattığı çalışma tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası ve Şantiye alanı 2700 metre kare alan üzerine yapıldı. İki katlı ve beton armadan yapılan Yeni Hizmet Binası ve Şantiye alanlarında Kademe, Kaynak, Boya, Elektrik, İnşaat malzemeleri depolama ve Araç parkuru, İdari hizmet büroları bulunuyor.

İznik’te başta altyapı ve üst yapı olmak üzere çok sayıda projenin hayata geçirilmesinin önemli merkezi olan İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma alanlarını gezen heyete Fen İşleri Müdürü İsmail Acar bilgi verdi. Açılışın ardından törene gelenlere yemek ikram edildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.