Büke Kolejine Görkemli Açılış…

0

Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleşen açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Çevre İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Resmi Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törenin açılış konuşması Özel İznik Büke Koleji ve Büke Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Büke gerçekleştirdi. Büke, “Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için var gücümüz ile çalışıyor. Bizim ideolojimizde para gelmez verilecek olan eğitim gelir” diye konuştu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın konuşmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuşma gerçekleştirdi. Bakan Müezzinoğlu, “Bülent kardeşim eğitime desteğine tam gaz devam ediyor. Biz devlet olarak millete böyle güzel projeler kazandıran iş adamlarımızın her daim yanındayız. İznik’e bu örnek ve büyük yatırımı gerçekleştiren Büke ailesine sonsuz teşekkürler ediyoruz” diye konuştu.

Okunan duaların ardından törene katılan misafirler tarafından kolejin açılış kurdelesi kesildi. Bakan Müezzinoğlu sınıfları gezerek öğrencinler ile sohbet etti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.