Başkan Sargın’dan Lider İznikspor’a Mangal Partisi

0

Süper Amatör Küme A grubunda mücadele eden takımımız İznikspor’un ilk yarıyı lider olarak tamamlamasının ardından Başkan Sargın futbolcu ve teknik heyet ile birlikte mangal partisinde buluştu.

İzzet Peşte Sosyal Tesislerindeki mangal partisine, İznikspor Başkanı Abdullah Balaban travesti porno ve yönetimi, İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker, Belediye başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznikspor futbol takımı ve teknik heyeti eksiksiz olarak katıldı.

Başkan Sargın, yemekte yaptığı konuşmada ” Öncelikle elde edilen bu başarıdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum. Sizlerin de bildiği gibi İznikspor’umuz bu sene hiç transfer yapmadan tamamen İznikli futbolcular ile yoluna devam etti ve bu kararımızında ne kadar doğru bir karar olduğu ilk yarı sonucuna bakıldığında görülüyor sezonun ilk yarısını lider olarak tamamladık. Tabii ki bu daha ilk 45 dakika birde bunun ikinci devresi var. Fakat ben inanıyorum ki nasıl hepiniz canla başla mücadele ettiyseniz yine aynı başarıyı tekrarlayacaksınız. Ligin ikinci yarısında da aynı başarıyı sizlerden bekliyorum ve takımı Bölgesel Amatör Lig’te görmek istiyorum” dedi.

Başkan Sargın, futbolcu ve teknik heyeti tek tek tebrik edip Mangalın başına geçerek futbolculara kendi elleri ile et pişirdi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.