Başkan Sargın Taburcu Oldu…

0

16 Aralık tarihinde kalp krizi geçiren Başkan Sargın Bursa Yüksek ihtisas Hastanesine kaldırılmış kan değerlerinin normale dönmesi ile 25 Aralık tarihinde 5 saat süren başarılı bir ameliyatla tıkalı olan 3 damarı değiştirilmişti.

Başarılı geçen ameliyatın ardından 7 gündür hastanede tedavisi devam eden Başkan Sargın’ın hastanedeki tedavi tamamlandı. Bugün taburcu edilen Başkan Sargın’ın göğüs kafesinin iyileşmesi için yaklaşık bir ay süre ile steril bir ortamda evdeki tedavisi devam edecek. 4-6 hafta boyunca evdeki tedavisi devam edecek olan Sargın’ın bu sürecin tamamlanmasının ardından göreve geri dönmesi bekleniyor.

Sargın’a Hastanede Ziyaretçi Akını…

Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören Belediye Başkanı Osman Sargın’ı başta Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Ak Parti Bursa Milletvekilleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Ameliyat sonrasında ise Sargın’ı ilk ziyaret eden isimler Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Eski Sağlık bakanı Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Sağlık il müdürü Özcan Akan oldu. Sargın’ı odasında ziyaret eden heyet daha sonra Sargın’ın sağlık durumu ile ilgili doktorlarından bildi aldı.

Kurban Kesilerek Karşılandı…

Başkan Sargın’ın taburcu olduğunu öğrenen sevenleri Başkan’ı evinin önünde karşıladı. Yapılan duaların ardından Ak Parti Eski İlçe Başkanı Mahmut Hersek kurban kesti. Sevenlerini karşısında görünce duygulu anlar yaşayan Sargın, herkese teşekkür etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.