ANADOLU LİSESİ 17. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

0

İznik Anadolu Lisesi Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum örgütleri, Öğrenci ve öğrenci velilerin katılımı ile gerçekleşti. Edebiyat öğretmeni Tülin Balık ve Biyoloji öğretmeni Menekşe Önder’in sunuculuğunu yaptığı programın açılış konuşmasını Okul Müdürü İlhami Bıçak yaptı.

porno

Bıçak konuşmasında “Öğrencilerimizin üstün başarılarından gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizi bundan sonra yeni bir hayat bekliyor. Onlar bundan sonraki yaşamlarında daha başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum. Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde büyük emek ve gayretleri olan başta bütün öğretmenlerimizi, velilerimizi gönülden kutluyorum. Hayata ve geleceğe dair bundan sonraki yaşamınızda dürüst,çalışkan ve üretken insan bir değerdir. İyi bir insan olmak için düşündüğünüz gibi yaşayın. Tüm öğrencilerimize ileriki yaşamlarında başarılar diliyoruz. Hep mutlu sağlıklı kalın biz öğretmenlerinizi unutmayın. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Anadolu Lisesinin kütüğüne 17.’nci Yıldızı Beyza Pala çaktı. İznik Anadolu Lisesi Okul Birincisi Beyza Pala’ya İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Okul İkincisi Cansu Cengiz’e Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Okul Üçüncüsü Ahmet Efe Bilgin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci plaketlerini verdi. YGS de ilk 5000’e giren İbrahim Ahmet Ezgi’ye plaket ödülünü İlçe Nüfus Müdiresi Selma Yılmaz verdi. Okul Birincisi Beyza Pala ile YGS de ilk 5000’e giren İbrahim Ahmet Ezgi bir veda konuşması gerçekleştirdi.

Başkan Sargın” Ufka Yolculukta İznik’i Unutmayın Ve Her Zaman Katkı Koyun”

17′ inci Dönem Mezuniyet Töreninde konuşan Başkan Sargın ” Sevgili öğrenciler, saygı değer veliler, öncelikle hepinize bu mutlu ve gururlu güne hoş geldiniz diyorum. Bugün çok güzel bir programda karşı karşıyayız. Artık evlatlarımız yeni bir yola çıkıyorlar. Bu yolda aile bireylerinin öğrencilerinin yanında olmaları lazım. Nasıl Anadolu Lisesine gelirken yanlarında oldular ise yarın çıktıkları yolda da gözü ve kulağı olmaları gerekiyor. Öğrencilerimiz yeni bir ufka yolculuk yapacaklar. İnşallah her bir kardeşimiz yarın daha büyük gayretler sarf ederek daha güzel yerlere gelecekler ve ülkelerine faydalı olmaya çalışacaklar. Ama ben ilçenin belediye başkanı olarak bütün öğrencilerimizden bir şey rica ediyorum.Yarın inşallah hepiniz çok güzel yerlere geleceksiniz ama şu doğduğunuz okuduğunuz yerleri asla unutmayın. Hangi görevde olursanız olun bulunduğunuz bu coğrafyaya katkı koymak için mücadele edin diyorum. Ben tekrar hepinize başarılar dilerken sevgili velilerimizi de kutluyor, hepinize hayırlı günler diliyorum” dedi.

Konuşma ve plaket töreninin ardından tüm öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafında diplomaları verildikten sonra kep atma töreni yapıldı. Öğrencilerin müzikli eğlencelerine öğretmenleri de eşlik ettiler. Anadolu Lisesi Öğrencileri geleneksel olarak her yıl sürdürdükleri sahil boyunca davul, zurna eşliğinde yürüyerek Dörtyol mevkiine kadar eğlendiler. Bu arada öğrenciler birbirlerini İznik Gölüne atmayı da ihmal etmediler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.