5.Yıldızlı Otel Konforunda Fizik Tedavi Merkezi

0

Fizyoterapist Aysun Atacan ve Fizik Tedavi Uzman Doktoru Berna Günay’ın başında bulunduğu Fizik Tedavi merkezinde günde 40 hasta ayaktan 15 hasta ise yatarak tedavi edilebiliyor. Muayene olmak için ise direkt olarak Fizik Tedavi Polikliniğinden randevu almak yeterli.

Hastane başhekimi Op.Dr.Aybars Alemdaroğlu’nun üstün gayretleri ile İznik Devlet Hastanesinin son katına kurulan Fizik Tedavi Merkezi son sistem cihazları, güleryüzlü ve deneyimli personeli ve otel konforundaki odaları ile hastalarına hizmet vermeyi bekliyor.

4 seans odası, 15 yatak kapasiteli fizik tedavi merkezinde bel fıtığı, boyun fıtığı, Kırık hastaları, romatizmal hastalıklar, kemik erimesi, kireçlenme, gibi hastalıklar tens cihazı, Ultrason, kombine elektroterapi, elektrik stimilasyon, kısa dalha diatermi, infraruj ve parafin cihazları ile uzman ekip kontrolünde tedavi ediliyor.

Bölüm doktorları Berna Günay ve Aysun Atacan, eğer fiziksel bir rahatsızlığınız varsa diğer polikliniklere muayene olmadan direkt olarak Fizik Tedavi polikliniğinden randevu alarak tedavilerini bu merkezde yaptırabileceklerini belirttiler.


Leave A Reply

Your email address will not be published.